Specialist in het bestrijden van vochtproblemen door opstijgend vocht

Opstijgend vocht: uw specialist

Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in opstijgend vocht behandelen in woningen en gebouwen.

Dankzij ons hoog expertiseniveau kunnen wij voor u een grondige en gratis diagnose stellen. Uw regioadviseur komt bij u langs en analyseert uw vochtprobleem. Indien de oplossing binnen ons vakdomein ligt volgt er een duidelijk voorstel op maat en dit tegen een optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

U krijgt op alle niveaus zekerheden waar er geen speld tussen te krijgen is. Hiervan is 30 jaar garantie, zonder verrassingen achteraf, het logisch gevolg.

Aquality Protect informeert
Opstijgend Vocht:

Deze video informeert over hoe wij een vochtprobleem door opstijgend vocht behandelen.

Oorzaak opstijgend vocht

Bouwstenen hebben een bepaalde zuigkracht. Door opstijgend grondvocht komt vocht steeds hoger zodat grote delen van een muur vochtig worden.

Vochtproblemen door opstijgend vocht stellen zich in de muur waar er geen of onvoldoende waterkering werd aangebracht. De waterkering is veelal in oudere woningen asfaltpapier of in recentere gebouwen een DPC-folie. Op plaatsen waar de waterkering beschadigd is kan er zich ook opstijgend grondwater voordoen. Een kleine opening is al voldoende om door natte muren geplaagd te worden. Opstijgend vocht stelt zich tot op een hoogte van 110 cm.

Opstijgend vocht behandelen

De beste manier om door opstijgend grondvocht aangetaste muren te behandelen bestaat uit het injecteren van muren met een speciaal ontwikkelde gel. Wij injecteren de natte muren met een ondoordringbare, vochtwerende laag, waardoor het probleem van optrekkend grondwater geen kans meer krijgt. Minder vochtigheid in huis staat meteen borg voor een gezondere leefomgeving en voor een langer en beter behoud van het gebouw.

het vochtprobleem van opstijgend vocht behandelen wij graag voor u

Unieke garanties

Aquality Protect is het eerste en enige bedrijf, gespecialiseerd in vochtbestrijding, dat in de behandeling van het probleem door opstijgend vocht de 3 kwalificaties op het vlak van productkwaliteit, uitvoeringproces en kwaliteitsbeleid kan voorleggen.

Klare taal! Resultaatsbevestiging

Wij bieden u graag onderbouwde garanties waardoor de garantie van 30 jaar tegen het opstijgend grondvocht geen loos begrip wordt.
Na het verstrijken van de drogingtermijn neemt onze technicus steeds het initiatief om een nacontrole bij u in te plannen.
De controletechniek, die uiteraard erkend is, toont ter plekke het resultaat van de bestrijding van het optrekkend vocht aan!
Naast onze unieke officiële attestering wordt altijd een individuele controle van de eigen uitgevoerde werken gedaan.