Specialist in het bestrijden van vochtproblemen door opstijgend vocht

Getuigenissen: vochtprobleem opgelost!

"Een gebouw van een tiental jaren oud kreeg te maken met opstijgend vocht. De aannemer van het gebouw reageerde niet en we contacteerden Aquality. Aquality reageerde onmiddellijk. Dezelfde week kwam een deskundige van hun team ter plaatse om samen met onze technisch verantwoordelijke naar de beste oplossing te zoeken. Het voorstel werd uitvoerig besproken en toegelicht en er werd meteen een uitvoeringsdatum afgesproken. Enkele dagen later ontvingen wij een gepaste en gedetailleerde offerte voor de werken. De uitvoering van de werken startte correct op dag en uur zoals afgesproken en werden uitgevoerd volgens de offerte binnen de vooropgestelde termijn. De werf werd opvallend proper achtergelaten en we werden geïnformeerd over droogtijden en over hoe we de muren verder best zouden afwerken. Opstijgend vocht en vochtinsijpeling is een veel voorkomend en moeilijk te behandelen probleem. Vele aannemers gaan dit uit de weg. Aquality is hierin gespecialiseerd en pakt het onmiddellijk, deskundig en professioneel aan, met de juiste garanties. Wat voor ons belangrijk is, omdat de werken telkens in burelen gebeuren waarin dagelijks wordt gewerkt, is dat er efficiënt wordt gewerkt, afspraken correct worden nagekomen en de werf verzorgd wordt achtergelaten. Aquality heeft ons hier nooit in teleurgesteld, integendeel. Ze nemen daadwerkelijk hun verantwoordelijkheid professioneel op!"
De Heer Bart Verhaeghe, Belgische ondernemer en Voorzitter van Club Brugge, , 04/12/2014

"We willen graag laten weten dat wij zeer tevreden waren over de stiptheid en het nette werk van uw werknemer!"
Mevrouw Meert, 8800, Roeselare, 28/11/2014

"Alles is echt heel goed verlopen . De uitvoerder was echt iemand die alles perfect gedaan heeft . Hij was heel secuur , echt een topmedewerker voor jullie firma . Achteraf alles proper opgekuist . Mijn moeder was enorm tevreden . Groeten"
Mevrouw Smekens, 9050, Gentbrugge, 04/11/2014

"Beste, U man stond 6u40 voor de deur en heeft de klus snel en netjes geklaard zodat ik zelfs op tijd kon gaan werken. Compliment! Vriendelijke groeten"
Dhr. Barthel, 2800, Mechelen, 03/09/2014

""Beste, De werken zijn , op het schilderen na, afgelopen . Zelden zo’n goede vaklui in huis gehad; snel- en hardwerkend, en niet te vies om elke dag de boel op te kuisen ( dwijlen ! ) . Merçi mannen, merçi Franky en Pedro . Ik zie jullie nog voor de afwerking . Mvg,""
De heer De Bundel, 9680, Maarkedal, 11/03/2014

""Hello, Vandaag heeft een werknemer van u onze muur een behandeling tegen opstijgend vocht gegeven + nieuwe bepleistering aangebracht. Wij zijn zéér tevreden over het geleverde werk!! Zéér correcte en propere uitvoering. Een pluim voor de uitvoerder Vriendelijke groeten,""
Familie Seghers, 2627, Schelle, 24/02/2014

"Klein woord van dank aan het volledige Aquality – team. - Proper gewerkt. - En al even proper afgewerkt en hersteld terug. Dikke mercie! We zeggen het voort ;-). Groeten,"
Dhr. De Maeyer, 9200, Baasrode - Dendermonde, 21/11/2013

"Bedankt voor het geleverde werk. De werkman was er op tijd zoals voorzien, was vriendelijk en zijn werk is proper en verzorgd afgewerkt, proficiat. Men zegge het zeker voort."
De heer Vlasschaert Wim, 1770, Liedekerke, 28/10/2013

"Aquality Protect kwam langs voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn woning. Ik wou gewoon laten weten dat ik super tevreden ben over het geleverde werk!"
De heer Gysemans, 2500, Lier, 24/10/2013

"Toen ik de woning twee jaar geleden kocht, bleek het dat ik met vocht zat. De roofing die in de tijd is geplaatst geweest zat te laag. Na het lezen van enkele artikels wist ik dat het niet gezond was voor mij en voor mijn huis. Ik raadpleegde enkele firma’s en zo kwam ik bij Aquality Protect op basis van de prijs en de professionaliteit van de medewerkers heb ik gekozen met hen samen te werken. Na hun oplossing heb ik geen problemen meer gehad en is mijn huis vochtvrij."
Familie Cobbaert, 9400, Voorde, 14/06/2013

"Vandaag is een werknemer van uw firma, Mr William, de werken komen uitvoeren betreffende vocht problemen. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze en uitvoering van de werken. Als het resultaat van het zelfde niveau is, zal ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Alles is proper en netjes achtergelaten, ik kon het niet beter dromen. Proficiat."
De Heer Wouters, 3970, Leopoldsburg, 18/03/2013

"Heden 26 februari 2013 heeft één van uw medewerkers de laatste hand gelegd bij het injecteren van de muren van onze woning tegen opstijgend vocht. Deze persoon heeft 2 dagen keihard gewerkt. Alles werd altijd netjes gestofzuigd en opgeruimd. Hij heeft proper werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over deze manier van de behandeling. U mag u gelukkig prijzen met zulke medewerker."
De Heer Demulder, 3294, Molenstede, 11/03/2013

"Beste Via deze weg wil ik jullien nogmaals bedanken. Zowel de absolute correctheid als het nette werk verdienen zeker mijn waardering. De vriendelijkheid en deskundigheid van de uitvoerders zorgen voor een resultaat dat mag gezien worden. ik raad jullie zeker aan!"
Familie Maes, 9140, Temse, 11/03/2013

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de werken zijn uitgevoerd. Zeer vriendelijke persoon (erwin) en proper gewerkt. (koester zo een personen want dit zijn witte merels)"
De Heer JACOBS, 2950, Kapellen, 14/12/2012

"Via deze weg had ik graag de firma bedankt voor het goede werk die jullie mannen geleverd hebben. Doe zo voort!"
De Heer TRISTMANS, 3320, Hoegaarden, 12/10/2012

"Wij zijn zeer te spreken over jullie manier van werken. Daar wij zelf in de aannemingswereld zitten werd alles met een kritische bril bekeken. De know how van uw medewerkers is echt een troef. Houd je klanten verder op de hoogte omtrent het bedrijf."
Familie DE PAUW, 8750, Wingene, 05/10/2012

"Heel erg bedankt voor jullie nette manier van werken. Wij realiseren ons dat de uitvoerders echt proper werk hebben geleverd en wilden dit ook nog laten weten!"
Mevrouw AERTS, 2800, Mechelen, 02/10/2012

"Pas toen we onze benedenverdieping begonnen te renoveren werden we ons bewust van de vochtige toestand van de muren. Na wat opzoekingswerk werd ons duidelijk dat dit we dit het best lieten aanpakken door een gespecialiseerde firma. Een collega van het werk kende jullie en was zeer tevreden over jullie werkwijze en uitvoering. Op een zeer correcte wijze werd ons dossier behandeld. We wachten nog enkele weken om de muren te herschilderen maar konden het toch niet nalaten om jullie te bedanken voor jullie zeer gewaardeerde hulp."
Fam. DIERCKX, 3800, Sint Truiden, 28/09/2012

"Zoals Frank weet hebben wij anderhalf jaar terug voor de kapotte en vochtige pleisterlaag in onze living enkele firma’s gecontacteerd. Hij kwam heel rustig en deskundig over. Wij hadden het gevoel dat hij oprecht advies gaf. Na alle offertes te hebben bekeken, kozen we voor ons buikgevoel en we hebben het ons niet beklaagd. De werken werden mooi uitgevoerd en het opstijgend vocht is weg. Na de drogingstermijn hebben we alles laten afwerken en zitten we terug met plezier in onze living! Dit mag ook wel eens algemeen geweten zijn."
De Heer CUYVERS, 3680, Maaseik, 02/07/2012

"Bij deze hadden wij jullie graag bedankt voor het goede werk dat er geleverd is. Het resultaat mag er zijn. Wij wensen jullie nog alle succes toe in de toekomst!!!"
Mevrouw VERMEERSCH, 9000, Gent, 17/06/2012

"Vorige week kwamen jullie werken uitvoeren bij ons. De mensen die we over de vloer kregen hebben hun werk echt goed gedaan. Wij zijn alvast van jullie kunnen overtuigd, we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en familie!"
De Heer DEMUYNCK, 9300, Aalst, 23/05/2012

"Over de ganse lijn ben ik tevreden over aquality protect. Blij dat ik voor jullie heb gekozen."
De Heer GORIS, 2530, Boechout, 04/05/2012

"Jullie mensen kwamen in april bij ons langs voor de injectie en afwerking van onze vochtige muren in de woonkamer. Het uitpleisterde deel van de muur mag gezien worden. De uitvoerders kennen hun job!"
Fam. BODE, 8900, Ieper, 03/05/2012

"Het is een plezier om te kunnen samenwerken met mensen die stipt op tijd zijn, hun werk goed doen en waar je ook nog met al je vragen terecht kunt!"
Mevrouw QUINTYN, 8750, Wingene, 29/04/2012

"Vooraf werd er duidelijke en volledige informatie gegeven over hoe de werken zouden verlopen. Dit deed ons vertrouwen in de firma sterk stijgen waardoor we ook beslisten om voor jullie te kiezen. Er was een goede opvolging van de afspraken en we zijn ook zeer tevreden over de uitvoerders. 2 uiterst vriendelijke en correcte mensen. Dank omdat onze woning met respect aangepakt werd."
Fam. VAN DOORNSELAER, 9000, Gent, 02/04/2012

"I’d just like to also say that we were very impressed with the professionalism of your company and would certainly recommend you to someone else."
Mr. Walker, 3078, Meerbeek, 29/03/2012

"Hierbij wil ik onze tevredenheid uitdrukken over de uitgevoerde werken. Aangezien het een appartement betreft dat wij verhuren was het belangrijk dat de werken proper en op het afgesproken tijdstip konden gebeuren. Alles verliep volgens planning en ook onze huurder was zeer tevreden over het geleverde werk en vooral de correctheid van jullie personeel dat zeer proper werkte."
Mevr. De Meulder, 2100, Deurne, 28/03/2012

"Met dit mailtje wil ik de firma nogmaals bedanken voor de goede werken die ze uitgevoerd heeft. Daarbij wil ik de 2 jongens nog eens extra bedanken."
Mevrouw Truyens, , 06/03/2012

"Hiermede wil ik u melden dat ik uw commerciële aanpak en bereidwilligheid tijdens uw bezoek gisteravond te Landen, Bovenpoorstraat 9, ten zeerste op prijs heb gesteld. Het doet plezier heden ten dage nog zulke mensen te mogen ontmoeten die niet uit zijn op eigen gewin maar vooral de klant met raad en daad willen bijstaan. Ik zal niet nalaten ten gepaste tijde hierover de nodige reclame te maken en zal zeker en vast terug op u beroep doen indien ik met een nieuw probleem zou te maken krijgen. Nogmaals bedankt en beste groeten."
De Heer Marcel Bartholomé, 3400, Landen, 15/09/2011

"De heer en mevrouw Vantighem uit Rumbeke danken u voor de snelle en vriendelijke service van jullie bedrijf. Dat mag ook eens gezegd worden vinden wij. Vriendelijke groeten Eddy en Marie-Claire."
Familie Vantighem, 8800, Rumbeke, 26/08/2011

"Behangen en schilderen moet nog 15 maanden wachten zoals jullie voorgeschreven hebben in de garantie-overeenkomst. We gaan ons daar zeker aan houden, want we willen blijvend tevreden zijn over jullie werk. Want dat wil ik toch eens zeggen: jullie hebben ( weeral – ook toen jullie bij m’n ouders hetzelfde gedaan hebben een paar jaren geleden ) zeer mooi werk geleverd. Ik ben echt heel tevreden voor het feit dat je de werken ook nog eens komen opvolgen bent. Dat bewijst voor mij dat jullie begaan zijn met de klanten en er niet alleen zijn om “te verkopen”. Langs deze weg wil ik de man die het komen uitvoeren is ( Patrick Dhoe – zou dat kunnen ? ) speciaal bedanken voor de precisie waarmee hij de werken uitgevoerd heeft. Je ziet zo dat die man zijn werk “met liefde” doet. Hopelijk zullen we na die 15 maanden nog steeds content zijn dat er geen opstijgend vocht meer te zien zal zijn. Maar ik heb heel goed begrepen dat ik van bij het minste signaal, jullie mag en moet bellen om het eventueel te komen oplossen. Ik zal zeker niet nalaten om jullie aan te prijzen, mochten er bij familie of vrienden ooit vochtproblemen opduiken."
De heer Dhaene, 8950, Hansbeke, 19/06/2011

"Mijn vrouw en ik willen niet nalaten om jullie te bedanken voor het goede en professionele werk dat uw 2 mensen ( ploegbaas en helper ) hier bij ons hebben uitgevoerd. Ze hebben het werk uitgevoerd alsof het voor hen zelf was. Ze hebben het werk correct uitgevoerd, waren altijd op tijd zoals afgesproken geen schade of niets anders. Ik ken de naam van die 2 heren niet doch geef ze nogmaals onze gemeende groeten en nogmaals bedankt voor de goede samenwerking."
Familie Dhooge, 9968, Oosteeklo, 28/02/2011

"Vandaag heeft uw technieker de werken uitgevoerd volgens het plan. Zelden hebben wij een stielman over de vloer gekregen die zo proper tewerk is gegaan en de werkvloer zo netjes heeft achtergelaten. Uw werknemer was bovendien zeer voorkomend en beleefd. Hij heeft ons de nodige uitleg verschaft en op al onze vragen een antwoord gegeven. Nogmaals een dank en proficiat."
De heer Mathijs, 3370, Boutersem, 18/01/2011

"Bij deze willen wij jullie team bedanken voor het mooie en vooral propere werk die ze gedaan hebben. Het is een zeer goede reclame."
De heer Bousson, , 18/11/2010

"Correcte diagnose, zeer stipte en vriendelijke werklui, goede en propere uitvoering en perfecte afwerking. Zelfs de schilder die achteraf onze woning kwam behangen was vol lof. Kortom Aquality Protect is een firma zoals er meerdere moesten zijn, professioneel, eerlijk en correcte prijs. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij familie en vrienden. Dikke proficiat aan de ganse crew."
Familie Vanrutten, 3800, Sint-truiden, 27/09/2010

"In de woonplaats van onze rijwoning hadden wij last van vocht en bijgevolg geurhinder. Het behangpapier kwam zelfs los. De oorzaak was opstijgend vocht. Nu de werken uitgevoerd zijn kunnen wij zeggen dat deze perfect uitgevoerd werden en zonder overbodige werkuren."
Familie Dewulf, 8800, Roeselare, 07/07/2010

"Gelieve uw werknemers die voor ons in Herne gewerkt hebben te feliciteren voor hun prima werk. Wij hopen dat het opstijgend vocht eindelijk bedwongen wordt."
Fam. De Maeyer – Van Hoorick, 1700, Dilbeek, 04/06/2010

"Toen de bepleistering van de muur kwam door een vochtprobleem besloten we enkele offertes aan te vragen. We kwamen uiteindelijk uit bij Aquality Protect op basis van de professionaliteit van de medewerkers. Sedert zij een injectie hebben gedaan en de muur terug hebben afgewerkt heb ik geen enkel probleem meer ondervonden van het water in mijn huis. Ik was zeer tevreden over hen over de hele lijn."
Familie Detruyer, Halle, 17/03/2010

"Dank u voor uw snelle reactie. Ik verkies namelijk dat de klanten zelf met uw firma afspraak maken. Normaal zeggen wij wel dat men met onze groeten moet bellen maar wellicht doet niet iedereen dat. Niet getreurd evenwel... uw firma doet schitterend werk en dit is het enige wat telt voor ons kantoor."
Geert Staelens, 8530, Harelbeke, 17/02/2010

"Bij deze wil ik melden dat wij zeer tevreden zijn over het geleverde werk. Er werd tijdig begonnen en alles werd proper afgewerkt op de overeengekomen tijd. Wij zijn van de overtuiging dat het goede ook vermeld mag worden. U mag dan ook met onze groeten het personeel dat hiervoor bij ons geweest is, feliciteren met het uitgevoerde werk."
Eric Debondt, 1570, Tollembeek, 16/02/2010

"In november lieten wij in ons huis werken uitvoeren door Aquality Protect. De diagnose was opstijgend vocht aan drie buitenmuren en er zou een bekuiping geplaatst moeten worden aan alle drie de muren, een heuse karwei dus. De werkmannen waren hier telkens op het afgesproken uur en werkten de klus af in twee dagen. Zoals afgesproken werden de muren na drie weken opnieuw bepleisterd en we zijn heel tevreden over het resultaat en vooral de manier van werken, heel netjes en met zorg voor de vloeren, die telkens ongeschonden achterbleven. Prijzen en termijnen werden gerespecteerd, zoals het hoort, en het proces van vaststelling tot oplevering verliep heel vlot. Ik zou Aquality Protect zeke aanraden aan familie en kennissen."
Mevrouw Dieudonné-Daenen, Landen, 24/12/2009

"Dit schrijven alleen om te melden dat de werken perfect zijn uitgevoerd, zowel de informatie op technisch aspect en de afwerking. Ik kan de firma Aquality Protect aanbevelen. NB : ook stad Brugge had goede ref. vernomen over jullie firma."
De heer De Jonghe, Brugge, 11/12/2009

"Bedankt voor uw verslag. Het gedetecteerd lek in de controleput is ondertussen gedicht en tot nader order is er geen waterinfiltratie meer. Ik wil dan ook graag langs deze uw medewerker Marino Declercq bedanken voor zijn adequate aanpak."
De heer Huleu, Overijse, 19/11/2009

"Wij danken jullie voor het geleverd werk en het vlot afhandelen van deze zaak."
De heer Dubois - Dalkia, Ternat, 03/11/2009

"Geachte, Op 15 september 2009 zijn uw werknemers Gerdy en Kris hier begonnen met de karwei. Bedoeling was uiteraard bestrijden van opstijgend vocht. Tijdens hun werkzaamheden hebben zij er mij attent opgemaakt dat er volgens hun nog een ander probleem (lek) zou kunnen aan de hand zijn. Een lekdetectie met uw firma werd snel geregeld en nog dezelfde voormiddag vond deze plaats. Er was inderdaad een lek. Ik ben die 2 mensen dankbaar dat zij eerlijk geweest zijn. Voor hetzelfde geld speldden ze me iets op de mouw dat mijn problemen wel zouden opgelost zijn door de injectie en handelden ze de klus verder af. Het strekt hun tot eer dat zij dit niet deden. Zo werd mij verder leed bespaard. Ondertussen is mijn vloer eruit, is het lek gedicht en werden in de living overal nieuwe leidingen gelegd. Vandaag zijn uw mensen, Gerdy en Kris, dan komen afwerken. Nogmaals mijn dank aan die mensen voor hun alertheid en eerlijkheid."
De heer Landuyt, Wakken, 23/10/2009

"Op dinsdag 22/09 werden de werken bij mij uitgevoerd volgens overeenkomst. Ik hou eraan de firma te danken voor de vlotte gang van zaken. Het team dat de werken uitvoerde getuigde van beleefdheid, netheid in werken en beroepsernst. Ik zou het op prijs stellen moesten jullie beide uitvoerders hiervoor feliciteren waarvoor dank."
De heer Petitjean, Oostkamp, 23/09/2009

"Op 17augustus heb ik mijn muren laten behandelen tegen opstijgend vocht en ben heel kontent over de firma en het personeel dat heel proper heeft gewerkt."
De heer Bex, Herent, 22/09/2009

"De werken werden snel en zorgvuldig uitgevoerd waarvoor dank. Ik zal jullie zeker aan vrienden en kennissen aanraden."
De heer Peeters, Antwerpen, 29/06/2009

"A BIG THANK YOU to you, for the best experience I have had in Belgium doing work to my house. I have spent the past 18 months renovating my house and never had such a professional, polite, friendly & neat experience!. Your company really has some great people working for them, I hope they realise that!"
Mevrouw Louise, Brussel, 24/06/2009

"Mevrouw Vancauwenberghe uit harelbeke liet gisteren onmiddellijk na de uitvoering van de werken, telefonisch weten dat ze uitermate tevreden is over de uitgevoerde werken. Zij kon dit niet schriftelijk doen wegens computerproblemen."
Mevrouw Vancauwenberghe, Harelbeke, 07/05/2009

"Ik ben heel tevreden over jullie. Iedereen komt stipt op de afspraak, prima opvolging,... Er zijn duidelijke garanties, externe controles, eigen controles,... kortom kan niet beter."
Mevrouw Lietaert, Berchem, 19/04/2008

"Ik heb enkele maanden geleden gekozen om mijn muur te laten behandelen tegen opstijgend vocht. De injectie en afwerking zijn vlekkeloos verlopen. De firma was heel correct en stipt! Ik wil onmiddellijk terug werken met deze firma, en kan Aquality protect aan iedereen aanraden."
Familie Wauters, Diest, 25/11/2007

"Ze zijn de werken komen uitvoeren, ik kreeg een afgewerkte droge muur terug! Nu, slechts 2 maanden later is de muur volledig droog en heb ik een perfect afgewerkte muur. Ik kan Aquality Protect aan iedereen aanbevelen!"
Mevrouw Weetjes, Genk, 21/07/2006

"Ik heb gekozen om mijn vochtprobleem (opstijgend vocht te laten behandelen door Aquality Protect. De vertegenwoordiger gaf een heel uitgebreide uitleg over de materialen, de manier van werken, advies, referenties,… ze kwamen over als een heel professionele firma. De verwachtingen zijn ingelost. Na een jaar zijn ze mijn muren komen controleren en alles is perfect in orde."
Familie Avergal, Etterbeek, 14/12/2005

"Ik heb net mijn muren laten injecteren tegen opstijgend vocht door de firma Aquality protect. Ik heb ze gekozen omdat ze stap voor stap werken. 1/Thuisbezoek van de vertegenwoordiger. Volledig huis bekeken. Prijs gemaakt volgens plan. 2/Zelf terug contact opgenomen. Vertegenwoordiger terug langs gekomen. Contract gemaakt en getekend. 3/ Werfleider langsgekomen. Alles nauwkeurig heropgemeten, moeilijke punten besproken. Tweede controle van het vochtprobleem. Hij nam er zeker zijn tijd voor (+-1.5u. Datum en uur vastgelegd voor de uitvoering van de werken. 4/Een ploeg van 2 personen hebben de werken uitgevoerd. Zeer beleefde en vriendelijke mensen. Alles proper achtergelaten. Kortom. No nonsense en alles zoals het hoort en beloofd is."
Familie Deman, Aalter, 07/06/2005

"Ik wil met deze mail de firma Aquality Protect feliciteren. Wij zaten met een probleem van opstijgend vocht, we hadden al samengewerkt met een andere firma, maar zonder resultaat. Na de injectie en volledige afwerking door jullie uitgevoerd zijn onze vochtplekken volledig verdwenen. Proficiat!"
Familie Labeeuw, Knokke-Heist, 14/05/2004